Foglalkoztatás előtti szűrési szolgáltatások

Mérettől és ágazattól függetlenül a Reed elkötelezett amellett, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztosítsa Önnek a szükséges szűrési szolgáltatásokat, a teljes körű átvilágítástól kezdve az egyszeri ellenőrzésekig.

Lépjen kapcsolatba egyik szűrési szakemberünkkel

Küldjön egy rövid összefoglalót az igényeiről, és a részletekért felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Banner Default Image

Így nyújt támogatást a Reed

A Reed nyugalmat biztosít Önnek és vállalatának. A Reed Screening megbízható, foglalkoztatás előtti szűrési szolgáltatása megvédheti vállalatát a hírnevét érintő kockázatoktól, valamint a pénzügyi kockázatoktól.

A Reed szűrésének célja egy biztonságosabb világ megteremtése a munka területén. Több mint 60 éves tapasztalatunkkal, egyedi iparági pozíciónkkal, valamint elkötelezett csapatunkkal megtalálhatjuk Önnek a megfelelő szakembereket. Világszerte több mint 500 000 foglalkoztatás előtti szűrést kínálunk, és az elmúlt 12 hónapban 116 országban hajtottunk végre ellenőrzéseket.

A szűrési szolgáltatásaink nonstop, minden nap elérhetők, és átvilágítási szakértőink Önnel együttműködve nyújtják a legjobb megoldást vállalata számára.

Világszerte évente több mint egymillió ellenőrzést hajtunk végre, és széles körű tapasztalattal rendelkezünk számos iparág területén, a rendfenntartástól kezdve a pénzügyi szolgáltatásokon át az egészségügyig és az oktatásig. Nemzetközi ellenőrzéseink során nem jelentenek akadályt a különböző időzónák.

Akár bűnügyi nyilvántartás ellenőrzésére, személyazonosság-ellenőrzési megoldásokra, akár a munkavállaláshoz való jog ellenőrzésére vagy bármilyen más ellenőrzésre van szüksége, mi megtaláljuk a megoldást.

Miben több a Reed?

 • Bizonyított szakértelem

  • A Reednek több évtizednyi tapasztalata van a megfelelő munkaerő toborzásában, kiválasztásában és beléptetésében. A tapasztalt RPO-szakemberek, a bizonyított jelöltvonzás és a keresési módszerek együttes kombinációja lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek megfelelő stratégiákat építsük fel.

 • A teljes folyamat kezelése

  • Kézben tartjuk a teljes RPO-toborzási folyamatát, bármilyen gyorsan is van szüksége segítségre. Segítünk Önnek a toborzási stratégia kialakításában, majd hatékonyan kezeljük a jelöltek bevonzását, keresését és kiválasztását, emellett biztosítjuk a zökkenőmentes beléptetési folyamatot.

 • A világ legnagyobb, családi tulajdonban lévő toborzási vállalata

  • A Reed a világ legnagyobb, családi tulajdonban lévő toborzási vállalata. Mivel több mint 60 éve, 20 területen foglalkozunk a toborzással, a szakértői toborzási megoldások úttörői vagyunk.

  • A Reed célja, hogy javítsa az életeket a munka által. Ezt minden nap úgy érjük el, hogy a három alapvető értékünkhöz tartjuk magunkat:

   • Tisztességesek, nyitottak és őszinték vagyunk

   • Vállaljuk a felelősséget

   • Együtt dolgozunk

  •  A Reed 18%-a a Reed Foundation tulajdona, amely világszerte támogat jótékonysági szervezeteket, így gyakorlatilag minden héten egyszer jótékonysági céllal dolgozunk. Ha együtt dolgozik velünk, azzal ezeket a nemes célokat is támogatja.

 • Minőségi, pontos szűrés

  • A Reednél büszkék vagyunk az eredményes és hatékony szolgáltatásra – ha minket választ a munkaerő szűrésére, garantálhatjuk a minőségi szűrési szolgáltatást, amely biztosítja a megfelelőséget, és jelentősen csökkenti az Ön szervezeti kockázatát.

  • Évente 116 országban több mint egymillió keresést végzünk, és több száz szervezet megbízható partnere vagyunk több ágazatban, pontos átvilágítási eredményeket biztosítva.

  • Szolgáltatásaink nonstop rendelkezésre állnak, és több mint 500 000 ellenőrzésre vetítve az átlagos átfutási időnk 5 nap.

 • Gördülékeny, ügyfélorientált élmény

  • Vezetőkeresési szolgáltatásunkat az Ön, az Ön érdekelt felei és az Ön vállalata igényeire szabtuk. Együttműködünk Önnel, hogy teljes mértékben megértsük vállalatát és annak követelményeit, mielőtt még elkezdenénk a megfelelő jelöltek felkutatását az adott pozícióra.

  • Az Ön kirendelt toborzói a folyamat során végig konzultálnak Önnel, és segítenek Önnek a helyes döntések meghozatalában. A Reeddel együttműködve biztos lehet benne, hogy az Ön igényei állnak szolgáltatásunk középpontjában, így amíg mi elvégezzük a munkát, így Ön a napi feladatokra koncentrálhat.

#6fcfe1
image/svg+xml

 Lépjen kapcsolatba egyik toborzónkkal

Küldjön egy rövid összefoglalót az igényeiről, és a részletekért felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Mi történik…

A Rolling Wireless szoftverfejlesztő csapatot toboroz
2 perc olvasás

A Rolling Wireless szoftverfejlesztő csapatot toboroz

A kihívás

A Rolling Wireless, az autóipari piac 4G és 5G modulokat szállító globális vállalat 2021-ben először a Reedet választotta, hogy segítsen nekik az igazgatói szerepkörbe szakembert találni, ami gyorsan meg is történt. A munkáltató szerte a világon rendelkezik irodákkal, és épp egy másik irodát tervezett nyitni Magyarországon, amelyet új szoftverplatform-igazgatójuk, Rancz Lajos készült vezetni, akit Böröcz Anna, tehetségkutató, a Reed vezető toborzási tanácsadója keresett a számukra. Anna elmondta: „Miután Lajosban rátaláltunk az ideális jelöltre, megkezdtük vele a munkát, hogy köré építsük a magyar szoftverfejlesztő csapatot.” 

Lajos egy 20-30 fős részleg létrehozására törekedett, és nagyon vágyott aReed támogatására és speciális technikai tudására. A következőket mondta: „Korábban próbáltunk szabadúszó fejvadászokkal dolgozni, de nem jártunk nagy sikerrel.” 

Anna biztos volt benne, hogy csapata meg tudja adni Lajosnak a szükséges segítséget, a szolgáltatást a cég költségvetéséhez és igényeihez igazítva. 

A megoldás

Anna főként a LinkedInről szerezte be a jelölteket, és a felvételi folyamatot a Reedre jellemző professzionalizmussal irányította: rendszeres tájékoztatást nyújtott minden félnek, ügyelve a „gyors reakcióidőre és a folyamatos visszajelzésekre”.   

A magyarországi technológiai munkaerőpiacon az álláskeresők egyre nagyobb igényt támasztanak a magasabb fizetésre és az otthoni munkavégzés lehetőségére. Ettől eltekintve Anna szerint a keresés egyszerű volt: „Részletesen elmondtam a leendő jelölteknek az egyes szerepekkel kapcsolatos elvárásokat, a feladatokat, és meggyőződtem arról, hogy a követelményeknek megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek.”

Lajos hozzátette:

„Tavaly ősz óta folyamatosan együtt dolgozunk a Reeddel, toborozzuk a magyar fejlesztőcsapatot, és több Reed-jelölt is dolgozik nekünk. Elégedettek vagyunk velük, nagyon jó csapatot alkotnak.  

 „Összességében nagyon elégedettek vagyunk a Reeddel fennálló munkakapcsolatunkkal, akik minőségi jelöltekkel látnak el minket.”  

Az eredmények

Formálódik a technológiai csapat: eddig 11 jelölt kapott ajánlatot a Rolling Wirelesstől, ebből nyolcan fogadták el azt.   

Az eredményről Anna így nyilatkozott: „A Rolling Wireless elégedett a szolgáltatásunkkal, aminek nagyon örülök – én is nagyon szeretek velük dolgozni. A jelöltek jól illeszkednek a vállalathoz és szeretik új munkahelyüket.”  

Ezt bizonyítja Wunderlich Gábor, Senior Embedded Software Engineer, akit a Reed az új Rolling Wireless csapatba helyezett, és aki így nyilatkozott:

„Csak megerősíteni tudom a pozitív tapasztalataimat. Az Annával való gyakori kommunikáció hozzájárult a toborzási folyamat sikeréhez – biztosította a teljes kapcsolattartást a cég és köztem, gyorsan és pontosan kommunikálta az üzeneteket és kéréseket közöttünk.” 

Gábor elégedett az új munkakörében rejlő fejlődési lehetőségekkel is, amelyek alkalmat adnak neki, hogy a külföldi kollégákkal való rendszeres kapcsolattartás révén fejleszthesse angol nyelvtudását. Összegezésül így fogalmazott: „Mostanában nem fogok új pozíciót keresni, és nagyon ajánlom mindenkinek, aki új állást keres, hogy próbálja ki a Reedet.” 

Tehetséges szakembert szeretne felvenni, vagy előrelépne a karrierjében? Lépjen kapcsolatba a helyi irodával, és beszéljen az egyik szakértő toborzónkkal. 

A csapatmunka sikeres munkaerő-felvételhez vezet a Reed és a budapesti pénzügyi cég számára
2 perc olvasás

A csapatmunka sikeres munkaerő-felvételhez vezet a Reed és a budapesti pénzügyi cég számára

A kihívás

Egy budapesti pénzügyi cég tehetségeket keresett növekvő vállalkozása igényeihez, és a Reed régi ügyfeleként természetesen hozzánk fordult segítségért. 

Tehetségkutató menedzserük elmagyarázta:

„Több mint nyolc éve dolgozunk együtt a Reeddel – ez bizonyítja, hogy elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Azért fordultunk hozzájuk, hogy megtalálják nekünk a megfelelő embereket.

Megértik, mit akarunk, felteszik a megfelelő kérdéseket, és jó ötleteik vannak.” 

„A Reed általában néhány héten belül küld önéletrajzokat, még vezető beosztások esetén is. Legutóbbi toborzási igényünkre két héten belül elküldtek egy kidolgozott listát kiváló minőségű jelöltprofilokkal, valamint egy piaci betekintést, beleértve a Magyarországi fizetési útmutatójukat is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképesek maradjunk a piacon.

A megoldás

Varga Dóra, a Reed pénzügyi és számviteli vezetői toborzási tanácsadója elmondta: „Ügyfelünk több mint 100 szakembert keresett cégén belül különböző pozíciók betöltésére az elmúlt években. Először is mindig megbeszéljük ügyfeleink elvárásait az ideális jelöltek szakmai tapasztalataival kapcsolatban, beleértve az általuk keresett szociális és technikai készségeket is.”

A Reed különböző szakterületeken dolgozik, egy kutató és egy tanácsadó egyesíti benne erőit, hogy többlépcsős szűrési folyamatot biztosítson a leendő jelöltek számára. A kutatók felelősek a jelöltek előszűréséért, a tanácsadók pedig az interjúkat készítik velük. 

A keresés során a Reed tanácsadói folyamatosan tájékoztatják az ügyfelet, visszajelzést adnak az általuk végzett keresésekről, releváns információkat adnak a piacról, és odafigyelnek az igényeikre. Az álláskeresők is hasonló figyelemben részesülnek, az egyértelmű kommunikáció kulcsfontosságú a minden szempontból pozitív tapasztalatszerzéshez.

Dóra elmondta: „A jelöltek felkészítésének részeként feltesszük nekik a szükséges HR-es kérdéseket, és meggyőződünk arról, hogy az ügyféllel való fő állásinterjún tudják mire számíthatnak a tipikus iparági és készségalapú kérdések során. Emellett kitérünk a céggel kapcsolatos fontos részletekre és egyéb szakmai információkra is.”  

Az eredmények

Ahogy az a Reed közreműködésekor esetén lenni szokott, ez minden szempontból jó hír volt a budapesti munkáltató és az új, állandó alkalmazottjaik számára.

Mostanra minden jelölt túl van a próbaidőn, és az egyik új pénzügyi elemző nagyon örül, hogy egy olyan vállalkozásra talált, amely ennyire összhangban van a modern munkaerő reményeivel és törekvéseivel: „A vállalat számos lehetőséget biztosít a tanulásra, mentorprogrammal rendelkezik, és többféle juttatással, korszerű irodával, valamint a munka-magánélet egyensúlyának gondos megtervezésével segíti dolgozóit. Remek ajánlás volt a Reedtől, számomra pedig jó választás.” 

A toborzási folyamatról pedig a következőket mondták: „Dóra és kollégája, Luca részletesen elmagyarázta a toborzási folyamat minden lépését. Mindent megbeszéltünk a feladatkörrel kapcsolatban, felkészítettek a lehetséges interjúkérdésekre, és minden eszközt megadtak a sikerhez. Rendszeresen tartották a kapcsolatot a céggel is, gondoskodtak a friss információkról, amelyek felgyorsították a folyamatot.” 

A Reed sikeresen teljesítette az ügyfél megbízását: két héten belül magas színvonalú jelöltprofilokat nyújtott és jó piaci rálátást biztosított a vállalatnak. A Reed azonban nem elégszik meg a feladat elvégzésével, hanem arra törekszik, hogy minden alkalommal nagyszerű ügyfélszolgálatot nyújtson, valamint bizalmon és őszinteségen alapuló kapcsolatokat építsen ki.

A Reeddel kapcsolatos általános tapasztalataikról a tehetségkutató vezetője így nyilatkozott: „A Reed csapatától a szokásos módon gyors kiszolgálást, professzionális hozzáállást és nagyszerű jelölteket kaptunk, akik mindannyian jól felkészültek az interjúkra. 

„Korábban más toborzókkal dolgoztunk együtt, és néhány lényeges különbséget vettünk észre köztük. A Reed olyan hiánypótló és összetett pozíciókkal is foglalkozik, amelyeket más ügynökségek elutasítanak, ehhez képest professzionálisabb és jobb a hozzáállása. A Reedre minden pozíció esetében számíthatunk, kifejezetten ajánljuk őket toborzó partnerként.” 

Tehetséges szakembert szeretne felvenni, vagy előre lépne a karrierjében? Lépjen kapcsolatba a helyi irodával, és beszéljen az egyik szakértő toborzónkkal. 

 

A Reed a Lenovo Manufacturing Hungary Ltd. több megüresedett állását betölti
2 perc olvasás

A Reed a Lenovo Manufacturing Hungary Ltd. több megüresedett állását betölti

A kihívás

A Lenovo Manufacturing Hungary Ltd. már évek óta a Reed ügyfele volt, mielőtt több szakembert igénylő kéréssel fordultak hozzánk, akikre rövid határidőn belül szükség volt. 

Bebinyecz Endre, a Lenovo Manufacturing Hungary Senior HR menedzsere így nyilatkozott: „Hosszú ideje – több éve – dolgozom a Reeddel. A jelenlegi piacon nehéz lehet támogatás nélkül munkaerőt toborozni, így amikor a cégen belül több új megüresedett állásba kerestünk szakembert, nyilvánvaló volt, hogy kapcsolatba kell lépnünk a Reeddel, méghozzá haladéktalanul.”

A Reed mérnöki főtanácsadója, Kozma Noémi már korábban is dolgozott Endrével. Egy másik cégnél támogatta őt munkaerő-felvételben, mielőtt Endre a Lenovóhoz csatlakozott volna. Noémi elmondta, hogy „Korábbi együttműködésünkből kifolyólag Endre ismer engem és az általam kínált szolgáltatás minőségét. Bíztunk benne, hogy eleget tudunk tenni sürgős kérésének anélkül, kompromisszumra kényszerülnénk a minőség terén.”

A megoldás

Noémi kiterjedt tehetségkutatói hálózatát használta fel a megfelelő szakemberek kiválasztásához, akiket előzetesen meginterjúvolt, hogy felmérje a technikai és szociális készségeiket, a tapasztalataikat és azt, hogy kulturálisan illeszkednek-e a cégbe, mielőtt bemutatta volna őket az ügyfélnek.

A folyamat során Noémi rendszeres kommunikációval és támogatással folyamatosan naprakészen tartotta a Lenovo csapatát, valamint a leendő jelölteket.

Endre kijelentette:

„A Reed kommunikációs stílusa gyors, világos és átlátható a folyamat során, amit csapatunk mindig nagyra értékel.

Időszerű jelentéseket, világos profilokat és nagyszerű jelölteket kaptunk, akik közül választhattunk. Noémi és csapata figyelmes, jó hallgatóság volt, és fantasztikus kérdéseket tettek fel.”

Pápics Berta, aki jelenleg a Lenovo irodavezetője/adminisztrátora, telefonon kapta meg a feladatkörét bemutató tájékoztatást. „Az egész folyamat nagyon gyors és hatékony volt. A tanácsadó részletesen tájékoztatott a cégről és a szerepkörről, beleértve a nemzetközi cégnél való munkavégzés követelményeit is, ami új kihívás volt számomra.”

Berta nagyra értékelte Noémi és csapatának kommunikációját, a kezdeti kereséstől egészen a beléptetésig: „A telefonhívások gyakorisága nagyon kielégítő volt. Noémi azonnal megértette, mit keresek, nagyon rugalmas, kedves, gyors és segítőkész.”

Az eredmények

Berta a Noémi első hívását követő két héten belül kapott állásajánlatot a cégtől. Miután mérlegelte a helyet, a fizetést, a felelősségeket és a lehetőségeket, hogy készségeit és tudását más szerepekhez képest fejleszthesse, elfogadta a Lenovo ajánlatát.

A következőket mondta: „Elégedett vagyok az új munkámmal. A Lenovo egy nagy multinacionális vállalat, amely új környezetet biztosít számomra. Úgy érzem, nagyszerű lehetőség ez önmagam fejlesztésére, és sokat tanulhatok azoktól, akikkel most dolgozom. 

„Már most sokat tanultam, napról napra, és különféle helyzetekbe kerültem, ahol a főnököm és a csapatom segít és támogatott.”

Endre egyetértett azzal, hogy a Reed szolgáltatása kiváló volt: „Mindenképpen újra igénybe venném a Reedet – nagyszerű dolog együtt dolgozni ezzel a céggel. Kozma Noémi remek tanácsadó és igazi szakember. Mindig az elvárásainkon felül teljesít. 

Beszámolóját így zárta: „Mindenkinek melegen ajánlom a Reedet, aki ebben a szektorban szeretne toborozni. A jelöltek időben csatlakoztak a céghez, és most már valamennyien túl vannak a próbaidőn. Mindannyian hozzájárulnak ahhoz, hogy a cég a következő szintre emelkedjen. A Reed egy nagyszerű társaság, és nagyon örülök, hogy megismertem őket.”

Ha tehetséges szakembert vagy új lehetőséget keres, lépjen kapcsolatba a Reed Hungary vállalattal még ma