A Reed csoport

Az 1960-as évek elején a Reed úttörő szerepet játszott a szakértői toborzás területén az Egyesült Királyságban. Hét évtized elteltével a világ legnagyobb, családi tulajdonban lévő munkaerő-közvetítő vállalatává váltunk: irodáink az Egyesült Királyságban, Európában, a Közel-Keleten és Kelet-Ázsiában működnek.

Világszerte 20 szakterületen férünk hozzá a legnagyobb nemzetközi jelöltadatbázishoz és szakértelemhez, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az emberek legyenek a tevékenységünk középpontjában azért, hogy így javítsuk az életüket a munka által.

Blank
Image 2021 12 14 T12 59 15

A világ legnagyobb, családi tulajdonban lévő munkaerő-közvetítő vállalata, és a szakértői toborzási szolgáltatások úttörője. Több mint 30 000 vállalattal működünk együtt az Egyesült Királyságban, hogy betöltsük határozatlan idejű, határozott idejű és ideiglenes pozícióikat 20 területen.

Tudj meg többet
Image 2021 12 14 T12 59 15

A munkavállalói szűrés területén gondoskodunk a munkaügyi háttérellenőrzésekről. A Reed-szűrés ötvözi a széles körű tapasztalatot az átfogó ellenőrzésekkel. A szolgáltatás nonstop elérhető, és a gyors nyomon követés segítségével a Reed-szűrés napok helyett már órák alatt képes eredményt hozni – így Ön gyorsan hozhat döntést a felvételről.

Tudj meg többet
Image 2021 12 14 T12 59 15

Az 1972-ben alapított Reed Business School egy szakmai képesítést adó kiválósági központ az Egyesült Királyságban, amelynél a sikeres vizsgázók aránya messze az országos átlag felett van. Pénzügyi és számviteli képesítésekre specializálódtunk, és diákjainknak nem csak a szakértelmet és a tudást adjuk át a szakképesítéshez, hanem egyedi és kényelmes tanulási környezetet is biztosítunk számukra.

Tudj meg többet
Image 2021 12 14 T12 59 15

A Reed Foundation egy jótékonysági alapítvány, amelyet a Reed alapítója, Sir Alec Reed hozott létre 1972-ben. Az elmúlt 10 évben az alapítvány több mint 9,5 millió fontot adományozott különböző ágazatokban működő jótékonysági szervezeteknek, beleértve az egyesült királyságbeli környezetvédelmi és társadalmi mobilitási szervezeteket is. Célja, hogy visszaadjon valamit azoknak a közösségeknek, amelyekben dolgozunk, valamint az adományozás hagyományának előmozdítása cégként és a társtulajdonosokkal együtt is.

Tudj meg többet
Blank

2021-ben bevezettük a Reed Franchise-együttműködéseket, ami egy izgalmas lehetőség arra, hogy nemzetközi franchise-okat vegyünk fel a Reed-családba. Mivel az évek során toborzási szakértők nemzetközi közösségévé váltunk, szeretnénk másokat is segíteni azáltal, hogy a Reed nevet, valamint infrastruktúránkat, eszközeinket és erőforrásainkat használhatják ahhoz, hogy fejlesszék üzletüket, és sikert érhessenek el.

Tudj meg többet
Blank

A Reed.co.uk az Egyesült Királyság egyik vezető karrierpiaca, amely rengeteg karrierlehetőséggel köti az össze az embereket online. A Reed.co.uk az állásokon felül képzéseket és karriertanácsadást is kínál. A toborzók és munkavállalók számára álláshirdetéseket, több mint 12 millió jelöltet tartalmazó önéletrajz-adatbázist, valamint toborzási tanácsokat és híreket nyújt.

Tudj meg többet

Reed története

1960

Szerény kezdetek

A Reedet 1960. május 7-én alapították; első irodája Hounslowban (Nyugat-Londonban) volt, a Kingsley Roadon volt. Az 1960-as évek elején a REED a szakértői toborzási szolgáltatások úttörője volt, amely alapjaiban változtatta meg a toborzási piacot az Egyesült Királyságban.

1960
1972

1972

Oktatás a fejlődés érdekében

Sir Alec Reed egy cotswoldsi birtokon alapította a Reed Business Schoolt annak érdekében, hogy egy oktatási központot hozzon létre a Reed társtulajdonosai számára, valamint személyes kurzusokat nyújtott pénzügyi hallgatók számára. Ráadásul a Reed Business Schoolt a világ egyik legszebb tanulmányi helyszínei közé is beválasztották.

1988

Az alapítvány létrehozása

A Reed Foundation megszerezte a Reed-cégcsoport 18%-át, és a következő évben megalapította az Ethiopiaid és a Womankind Worldwide nevű kezdeményezéseket.

1988
1995

1995

Online forradalom

A Reed lett az első olyan egyesült királyságbeli toborzási ügynökség, amely a világhálón is megjelent. A reed.co.uk az Egyesült Királyság első számú karrieroldala, valamint Európa egyik legnagyobb álláshirdető felületévé vált, és az Egyesült Királyság 100 vezető toborzási ügynökségének 85%-a használja.

1996

Reed Learning

1996-ban a Reed Learning lett az Egyesült Királyság egyik vezető üzleti oktatási szolgáltatója. Az első olyan szolgáltató volt, amely környezetbarát kurzusokat tartott, valamint a Google exkluzív partnerévé vált, és számos országos oktatási díjat is elnyert. Napjainkban a Reed.co.uk több ezer online kurzusnak ad otthont.

1996
1998

1998

Welfare to work (munkakeresési program)

Az 1998-ban alapított Reed in Partnership az egyik legkorábbi foglalkoztatást támogató szolgáltató volt az Egyesült Királyságban, egyetlen irodával Hackney-ben. Napjainkban a Reed in Partnership az egész Egyesült Királyságban nyújtja szolgáltatásait és teljesíti küldetését, miszerint pozitívan formálja az emberek életét és közösségeit.

2008

A Reed globálissá válik

2008-ban a Reed folyamatos növekedése odáig jutott, hogy családi értékeinket globálisan is elterjeszthettük. A Reed először nyitotta meg külföldi irodáit Törökországban, Máltán, Magyarországon és Dél-Koreában.

2008
2020

2020

60 éve töretlen a siker

2020 májusában a Reed 60 éves lett. Ez elmúlt 60 évben és a jövőre vonatkozóan is az iparág zászlóshajójaként megyünk előre a vezető toborzási megoldásokkal és átfogó iparági ismereteinkkel. Az elmúlt hét évtized során a Reed a világ egyik legnagyobb toborzási csomópontjává nőtte ki magát, és egy hihetetlenül erős, több mint 3400 munkatársból álló csapatot épített ki számos helyszínen.

2021

Reed Franchise-együttműködések

Idén elindítottuk legújabb vállalkozásunkat. A Reed Franchise-együttműködések célja, hogy tudást és tapasztalatot osszanak meg a távolabbi partnerekkel. Tapasztalt munkatársaink segítségével új nemzetközi partnereink olyan toborzási útra lépnek, amely remélhetőleg a Reedéhez hasonlóan hosszú és gyümölcsöző lesz.

2021