Munkahelyi diverzitás

A Reednél értékeljük a sokszínűséget, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy befogadó kultúrát tartsunk fenn összes irodánkban, hogy mindannyian biztonságban érezzük magunkat, és magunkat adhassuk a munkahelyen

Jó úton járunk, és büszkén hirdetjük a sokszínűséget és a befogadást az ügyfelek, a jelöltek és a társtulajdonosok körében. A Reed-cégcsoport szabályzata alapján a Reed támogatja a belső vagy külső védett tulajdonságokkal rendelkező embereket. Bár a jogszabályok irányítanak minket, a pozitív változásra való motivációnk sokkal egyszerűbb forrásból származik – ez a helyes, emberi cselekvés.

Image 2021 12 14 T13 59 49
Blank

Faji és etnikai hovatartozás

Támogatjuk a Race at Work Charter céljait, amely a munkahelyi faji sokszínűséget erősíti, és növeli az etnikai sokszínűséget a vezetésben az etnikai kisebbségek befogadó mentorálása, erősítése és bátorítása révén.

Blank

LMBTQ+

A Reed támogatja a munkahelyi összefogást, és vállalja, hogy az egész vállalatra kiterjedő digitális képzést tart az LMBTQ+ elfogadásának előmozdítása és éltetése érdekében, miközben elmagyarázza az igazságtalanságokat, a sztereotípiákat és a diszkriminációt, amellyel a közösségben sokan szembesülnek.

Blank

A nemek befogadása

A Reed elkötelezett amellett, hogy felhívja a figyelmet a különböző nézőpontokra, bemutatva a Reed néhány női vezetőjét, akiket a Women in Leadership Mentoring Programme (Női vezetők mentorprogramja) is támogat. Támogatjuk a cégcsoport tagjait a szerves munkavállalói hálózatok kialakításában, hogy megosszák tudásukat, támogassák egymást, és elősegítsék a nemek közötti integrációt a munkahelyeken.

Blank

Fogyatékosság és akadálymentesítés

Fontosnak tartjuk, hogy számítógépes rendszereinkben akadálymentesített funkciókat biztosítsunk a munkatársak számára, és digitális képzéseket szervezzünk a fogyatékossággal kompatibilis munkahelyek kialakításához. A Reednél elősegítjük a mentális egészséggel kapcsolatos beszélgetéseket az egész vállalaton belül, csökkentjük a sztereotípiákat és éltetjük a különbségeket, támogatva a munkatársakat abban, hogy biztonságban érezzék magukat a munkahelyükön.

Reed története

1960

Szerény kezdetek

A Reedet 1960. május 7-én alapították; első irodája Hounslowban (Nyugat-Londonban) volt, a Kingsley Roadon volt. Az 1960-as évek elején a REED a szakértői toborzási szolgáltatások úttörője volt, amely alapjaiban változtatta meg a toborzási piacot az Egyesült Királyságban.

1960
1972

1972

Oktatás a fejlődés érdekében

Sir Alec Reed egy cotswoldsi birtokon alapította a Reed Business Schoolt annak érdekében, hogy egy oktatási központot hozzon létre a Reed társtulajdonosai számára, valamint személyes kurzusokat nyújtott pénzügyi hallgatók számára. Ráadásul a Reed Business Schoolt a világ egyik legszebb tanulmányi helyszínei közé is beválasztották.

1988

Az alapítvány létrehozása

A Reed Foundation megszerezte a Reed-cégcsoport 18%-át, és a következő évben megalapította az Ethiopiaid és a Womankind Worldwide nevű kezdeményezéseket.

1988
1995

1995

Online forradalom

A Reed lett az első olyan egyesült királyságbeli toborzási ügynökség, amely a világhálón is megjelent. A reed.co.uk az Egyesült Királyság első számú karrieroldala, valamint Európa egyik legnagyobb álláshirdető felületévé vált, és az Egyesült Királyság 100 vezető toborzási ügynökségének 85%-a használja.

1996

Reed Learning

1996-ban a Reed Learning lett az Egyesült Királyság egyik vezető üzleti oktatási szolgáltatója. Az első olyan szolgáltató volt, amely környezetbarát kurzusokat tartott, valamint a Google exkluzív partnerévé vált, és számos országos oktatási díjat is elnyert. Napjainkban a Reed.co.uk több ezer online kurzusnak ad otthont.

1996
1998

1998

Welfare to work (munkakeresési program)

Az 1998-ban alapított Reed in Partnership az egyik legkorábbi foglalkoztatást támogató szolgáltató volt az Egyesült Királyságban, egyetlen irodával Hackney-ben. Napjainkban a Reed in Partnership az egész Egyesült Királyságban nyújtja szolgáltatásait és teljesíti küldetését, miszerint pozitívan formálja az emberek életét és közösségeit.

2008

A Reed globálissá válik

2008-ban a Reed folyamatos növekedése odáig jutott, hogy családi értékeinket globálisan is elterjeszthettük. A Reed először nyitotta meg külföldi irodáit Törökországban, Máltán, Magyarországon és Dél-Koreában.

2008
2020

2020

60 éve töretlen a siker

2020 májusában a Reed 60 éves lett. Ez elmúlt 60 évben és a jövőre vonatkozóan is az iparág zászlóshajójaként megyünk előre a vezető toborzási megoldásokkal és átfogó iparági ismereteinkkel. Az elmúlt hét évtized során a Reed a világ egyik legnagyobb toborzási csomópontjává nőtte ki magát, és egy hihetetlenül erős, több mint 3400 munkatársból álló csapatot épített ki számos helyszínen.

2021

Reed Franchise-együttműködések

Idén elindítottuk legújabb vállalkozásunkat. A Reed Franchise-együttműködések célja, hogy tudást és tapasztalatot osszanak meg a távolabbi partnerekkel. Tapasztalt munkatársaink segítségével új nemzetközi partnereink olyan toborzási útra lépnek, amely remélhetőleg a Reedéhez hasonlóan hosszú és gyümölcsöző lesz.

2021