Társadalmi felelősségvállalás

Az 1960-ban alapított Reed-cégcsoport családi tulajdonban lévő vállalatcsoportként nagy hangsúlyt fektet a vállalati felelősségvállalásra, valamint a társadalmi hatás, a jótékonykodás és a fenntarthatóság terén elért eredményekre. A társadalmi hatás iránti elkötelezettségünket cégünk célja hajtja, amely nem más, mint hogy javítsuk az életeket a munka által; a társadalmi hatásnak három pillére van.

Blank
Blank

Reed in Partnership (Reed-együttműködések)

A Reed Group egyik tagja, a Reed in Partnership olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek hosszú távon javítják az emberek életét. 1998 óta több mint 150 000 munkanélkülinek segített visszatérni a munka világába, de itt nem állt meg a tevékenysége. A vállalat tovább tervezi bővíteni szakértelmét annak érdekében, hogy másoknak is segítséget nyújtson, például azoknak a fiataloknak, akik egészségesebb életmódra szeretnének váltani, illetve azoknak, akik nemrég érkeztek az Egyesült Királyságba, és támogatásra van szükségük.

Blank

A Reed befogadási stratégiája

Elkötelezettek vagyunk a befogadás és a beilleszkedés mellett annak érdekében, hogy az összes munkatársunk megvalósítsa a benne rejlő lehetőségeket, bármilyen háttérrel is rendelkezzen. 2019-ben bevezettünk egy befogadási stratégiát a védett jellemzőkkel rendelkező emberek támogatására, és továbbra is dolgozunk a teljesítmény javításán négy befogadási mérőszám segítségével: női vezetők, fogyatékosság, etnikai kisebbségek befogadása és LMBTQ+.

Blank

A Reed Alapítvány (Reed Foundation

A Reed Foundation egy regisztrált jótékonysági szervezet az Egyesült Királyságban, és a Reed-csoport legnagyobb részvényese (18%), ami azt jelenti, hogy minden társtulajdonosunk egy héten egyszer jótékonysági munkát végez. Amióta Sir Alec Reed 1972-ben megalapította, az alapítvány 9,5 millió fontot adományozott különféle jótékonysági célokra.

Blank

A Big Give

Sir Alec Reed 2007-ben alapította és finanszírozta meg a Big Give kezdeményezést, amely az Egyesült Királyság legnagyobb közös finanszírozási platformja. Célja, hogy keresőrendszert biztosítson a jótékonysági szervezetek számára, valamint módot nyújtson az egyének online adományozásához. 2008 óta a Big Give 156 millió fontot gyűjtött jótékony célokra, és reméljük, a kiváló munkát folytatva eléri a célösszeget, ami 1 milliárd font.

Blank

Reed-adománygyűjtés

Bátorítjuk és támogatjuk az adományozás kultúráját a társtulajdonosainkkal együtt, minden Reed-irodában, az ország minden pontján. Minden hónapban támogatunk adománygyűjtő rendezvényeket, és lehetővé tesszük tagjainknak, hogy részt vegyenek az adómentes pénzbeli adományozásban, valamint arra ösztönözzük őket, hogy gyűjtsenek pénzt a helyi jótékonysági szervezeteknek, és segítsenek a helyi közösségükön.

Blank

CarbonNeutral®

Környezetvédelmi szabályzatunk alapján a Reed csökkenti szén-dioxid-kibocsátását és fenntartja CarbonNeutral®-státuszát, csökkentve a hulladék mennyiségét és megszüntetve az egyszer használatos műanyagok felhasználását. Ez a kezdeményezés arra ösztönzi a Reed-cégcsoportot, hogy évről évre csökkentse a káros anyagok felhasználását, és hozzájáruljon környezetünk védelméhez.