Társadalmi felelősségvállalás

Az 1960-ban alapított Reed-cégcsoport családi tulajdonban lévő vállalatcsoportként nagy hangsúlyt fektet a vállalati felelősségvállalásra, valamint a társadalmi hatás, a jótékonykodás és a fenntarthatóság terén elért eredményekre. A társadalmi hatás iránti elkötelezettségünket cégünk célja hajtja, amely nem más, mint hogy javítsuk az életeket a munka által; a társadalmi hatásnak három pillére van.

Blank
Blank

Reed in Partnership (Reed-együttműködések)

A Reed Group egyik tagja, a Reed in Partnership olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek hosszú távon javítják az emberek életét. 1998 óta több mint 150 000 munkanélkülinek segített visszatérni a munka világába, de itt nem állt meg a tevékenysége. A vállalat tovább tervezi bővíteni szakértelmét annak érdekében, hogy másoknak is segítséget nyújtson, például azoknak a fiataloknak, akik egészségesebb életmódra szeretnének váltani, illetve azoknak, akik nemrég érkeztek az Egyesült Királyságba, és támogatásra van szükségük.

Blank

A Reed befogadási stratégiája

Elkötelezettek vagyunk a befogadás és a beilleszkedés mellett annak érdekében, hogy az összes munkatársunk megvalósítsa a benne rejlő lehetőségeket, bármilyen háttérrel is rendelkezzen. 2019-ben bevezettünk egy befogadási stratégiát a védett jellemzőkkel rendelkező emberek támogatására, és továbbra is dolgozunk a teljesítmény javításán négy befogadási mérőszám segítségével: női vezetők, fogyatékosság, etnikai kisebbségek befogadása és LMBTQ+.

Blank

A Reed Alapítvány (Reed Foundation

A Reed Foundation egy regisztrált jótékonysági szervezet az Egyesült Királyságban, és a Reed-csoport legnagyobb részvényese (18%), ami azt jelenti, hogy minden társtulajdonosunk egy héten egyszer jótékonysági munkát végez. Amióta Sir Alec Reed 1972-ben megalapította, az alapítvány 9,5 millió fontot adományozott különféle jótékonysági célokra.

Blank

A Big Give

Sir Alec Reed 2007-ben alapította és finanszírozta meg a Big Give kezdeményezést, amely az Egyesült Királyság legnagyobb közös finanszírozási platformja. Célja, hogy keresőrendszert biztosítson a jótékonysági szervezetek számára, valamint módot nyújtson az egyének online adományozásához. 2008 óta a Big Give 156 millió fontot gyűjtött jótékony célokra, és reméljük, a kiváló munkát folytatva eléri a célösszeget, ami 1 milliárd font.

Blank

Reed-adománygyűjtés

Bátorítjuk és támogatjuk az adományozás kultúráját a társtulajdonosainkkal együtt, minden Reed-irodában, az ország minden pontján. Minden hónapban támogatunk adománygyűjtő rendezvényeket, és lehetővé tesszük tagjainknak, hogy részt vegyenek az adómentes pénzbeli adományozásban, valamint arra ösztönözzük őket, hogy gyűjtsenek pénzt a helyi jótékonysági szervezeteknek, és segítsenek a helyi közösségükön.

Blank

CarbonNeutral®

Környezetvédelmi szabályzatunk alapján a Reed csökkenti szén-dioxid-kibocsátását és fenntartja CarbonNeutral®-státuszát, csökkentve a hulladék mennyiségét és megszüntetve az egyszer használatos műanyagok felhasználását. Ez a kezdeményezés arra ösztönzi a Reed-cégcsoportot, hogy évről évre csökkentse a káros anyagok felhasználását, és hozzájáruljon környezetünk védelméhez.

A Reed története

1960

Szerény kezdetek

A Reedet 1960. május 7-én alapították; első irodája Hounslowban (Nyugat-Londonban) volt, a Kingsley Roadon volt. Az 1960-as évek elején a REED a szakértői toborzási szolgáltatások úttörője volt, amely alapjaiban változtatta meg a toborzási piacot az Egyesült Királyságban.

1960
1972

1972

Oktatás a fejlődés érdekében

Sir Alec Reed egy cotswoldsi birtokon alapította a Reed Business Schoolt annak érdekében, hogy egy oktatási központot hozzon létre a Reed társtulajdonosai számára, valamint személyes kurzusokat nyújtott pénzügyi hallgatók számára. Ráadásul a Reed Business Schoolt a világ egyik legszebb tanulmányi helyszínei közé is beválasztották.

1988

Az alapítvány létrehozása

A Reed Foundation megszerezte a Reed-cégcsoport 18%-át, és a következő évben megalapította az Ethiopiaid és a Womankind Worldwide nevű kezdeményezéseket.

1988
1995

1995

Online forradalom

A Reed lett az első olyan egyesült királyságbeli toborzási ügynökség, amely a világhálón is megjelent. A reed.co.uk az Egyesült Királyság első számú karrieroldala, valamint Európa egyik legnagyobb álláshirdető felületévé vált, és az Egyesült Királyság 100 vezető toborzási ügynökségének 85%-a használja.

1996

Reed Learning

1996-ban a Reed Learning lett az Egyesült Királyság egyik vezető üzleti oktatási szolgáltatója. Az első olyan szolgáltató volt, amely környezetbarát kurzusokat tartott, valamint a Google exkluzív partnerévé vált, és számos országos oktatási díjat is elnyert. Napjainkban a Reed.co.uk több ezer online kurzusnak ad otthont.

1996
1998

1998

Welfare to work (munkakeresési program)

Az 1998-ban alapított Reed in Partnership az egyik legkorábbi foglalkoztatást támogató szolgáltató volt az Egyesült Királyságban, egyetlen irodával Hackney-ben. Napjainkban a Reed in Partnership az egész Egyesült Királyságban nyújtja szolgáltatásait és teljesíti küldetését, miszerint pozitívan formálja az emberek életét és közösségeit.

2008

A Reed globálissá válik

2008-ban a Reed folyamatos növekedése odáig jutott, hogy családi értékeinket globálisan is elterjeszthettük. A Reed először nyitotta meg külföldi irodáit Törökországban, Máltán, Magyarországon és Dél-Koreában.

2008
2020

2020

60 éve töretlen a siker

2020 májusában a Reed 60 éves lett. Ez elmúlt 60 évben és a jövőre vonatkozóan is az iparág zászlóshajójaként megyünk előre a vezető toborzási megoldásokkal és átfogó iparági ismereteinkkel. Az elmúlt hét évtized során a Reed a világ egyik legnagyobb toborzási csomópontjává nőtte ki magát, és egy hihetetlenül erős, több mint 3400 munkatársból álló csapatot épített ki számos helyszínen.

2021

Reed Franchise-együttműködések

Idén elindítottuk legújabb vállalkozásunkat. A Reed Franchise-együttműködések célja, hogy tudást és tapasztalatot osszanak meg a távolabbi partnerekkel. Tapasztalt munkatársaink segítségével új nemzetközi partnereink olyan toborzási útra lépnek, amely remélhetőleg a Reedéhez hasonlóan hosszú és gyümölcsöző lesz.

2021