Társadalmi hasznosság

Az 1960-ban alapított, családi vállalkozásként működő Reed Group nagy hangsúlyt fektet a vállalati felelősségvállalásra, valamint a társadalmi hasznosságra, a filantrópiára és a fenntarthatóságra. A társadalmi hasznosság iránti elkötelezettségünk mögött cégünk célja áll: „Az életminőség javítása munkával”, és a társadalmi hasznosságnak cégünknél három pillére van.

Blank
Blank

Reed in Partnership

A Reed Group egyik vállalata, a Reed in Partnership az emberek életminőségét jobbá tevő szolgáltatásokat nyújt. 1998 óta több mint 150 000 munkanélkülinek segített visszatérni a munkába, de nem áll meg itt. A vállalat azt tervezi, hogy tovább diverzifikálja mások támogatása területén szerzett szakértelmét, kiterjesztve azt például az egészségesebb életmódra váltást megcélzó fiatalokra, vagy az Egyesült Királyságba nemrég érkezettekre, akiknek támogatásra van szükségük.

Blank

A Reed befogadási stratégiája

Elkötelezettek vagyunk a befogadás és az összetartozás iránt, hogy a hátterétől függetlenül minden tagtársunknak lehetősége legyen a benne rejlő potenciál kiteljesítésére. 2019-ben befogadási stratégiát vezettünk be a védett jellemzőkkel bíró emberek támogatására, és négy befogadási mutatónál tovább dolgozunk a teljesítmény javításán: nők a vezetésben, fogyatékkal élők, etnikai kisebbség befogadása és LMBTQ+.

Blank

A Reed Foundation

A Reed Foundation egy bejegyzett brit jótékonysági szervezet, a Reed Group legnagyobb részvényese (18%), ami azt jelenti, hogy minden tagtársunk hetente egy napot jótékonysági célokért dolgozik. A Sir Alec Reed általi 1972-es alapítása óta az alapítvány 9,5 millió fontot adományozott különböző jótékonysági célokra.

Blank

A Big Give

Sir Alec Reed 2007-ben alapította és finanszírozta meg a The Big Give-et, az Egyesült Királyság legnagyobb kiegészítő támogatási platformját. A platform mögötti vízió, hogy online keresőmotort biztosítson a jótékonysági szervezetek számára, és az egyének számára is lehetővé tegye a jótékonykodást. A The Big Give 2008 óta 156 millió fontot gyűjtött jó célokra, és reméljük, hogy a jó munkát folytatva elérhetjük az 1 milliárd fontos célt is.

Blank

Reed adománygyűjtés

Tagtársainkkal az ország összes Reed-irodájában ösztönözzük és támogatjuk a jótékonysági adakozás kultúráját. Minden hónapban támogatunk adománygyűjtő eseményeket, lehetővé tesszük tagtársaink számára az alkalmazotti hozzájárulásban való részvételt, és ösztönözzük őket arra, hogy pénzt gyűjtsenek a helyi jótékonysági szervezetek számára és segítsék a helyi közösségüket.

Blank

CarbonNeutral®

Környezetvédelmi irányelveink arra kötelezik a Reedet, hogy csökkentse széndioxid-kibocsátását és fenntartsa CarbonNeutral® státuszát, csökkentse a hulladékot és megszüntesse az egyszer használatos műanyagok használatát. Ez a kezdeményezés arra ösztönzi a Reed Groupot, hogy évről évre csökkentse kibocsátását és járuljon hozzá környezetünk védelméhez.

A Reed története

Generic testimonial 2

Estók Szabolcs

​​Lenyűgöző, professzionális hozzáértés, folyamatos támogatás a kiválasztási folyamat elejétől a végéig.

Generic testimonial 2
Generic testimonial 1

Generic testimonial 1

Mustafa Gina

​A Reed kivételesen profi módon kezeli az üzleti vállalkozásomat. Kedvesen, gyorsan, pontosan és minden helyzetben segítenek.

Zsuzsi Perényi

HR Business Partner and Recruiter

​“I consider our cooperation to be good. Since we’ve been on a contract, you’ve helped find 4 new colleagues. With this, you are the agency that gets the most placements. I always get fast feedback we keep getting good profiles from the right candidates.”​

Zsuzsi Perényi
Estók Szabolcs

Estók Szabolcs

Engineering Program Manager

​Lenyűgöző, professzionális hozzáértés, folyamatos támogatás a kiválasztási folyamat elejétől a végéig.

Matyus Kriszta

HR Operation Expert

​Bátran ajánlom mindenkinek a Reed-et. Itt nem csupán a szakmai hátterének, hanem a személyiségének megfelelő lehetőségekre pályáztatják.

Matyus Kriszta
Szilvia Bosnyák

Szilvia Bosnyák

HR Subject Matter Expert

Minden álláskeresőnek bátran ajánlom a Reed-et, lenyűgözött a szolgáltatás amit nyújtottak számomra.

Mustafa Gina

Recruiter – EMEA Business Service Center

A Reed kivételesen profi módon kezeli az üzleti vállalkozásomat. Kedvesen, gyorsan, pontosan és minden helyzetben segítenek.

Mustafa Gina
Csabai Beatrix

Csabai Beatrix

Human Resources Manager

2012 óta partnerünk a Reed. Kiemelkedőek a kapcsolattartásban és a jelöltekkel szemben támasztott követelmények megértésében.

Zaharia Gabriella

Head HR Hungary GDC

​Évek óta dolgozunk a Reed-del. Piaci ismeretük és megbízhatóságuk tette őket kiemelt toborzási partnerünkké.

Zaharia Gabriella
1960

1960

Szerény kezdetek

​A Reedet 1960. május 7-én alapították az első irodával a Kingsley Roadon (Hounslow, Nyugat-London). Az 1960-as évek első felében a REED úttörő szerepet játszott a szakembertoborzási szolgáltatások kialakításában; ez alapvetően változtatta meg az Egyesült Királyság toborzási piacát.

1972

Bővülés oktatással

​Sir Alec Reed egy Cotswolds-kastélyban megalapította a Reed Business Schoolt, ami oktatási központ volt a REED-társtagoknak, de egyben lakossági tanfolyamokat is indított a számvitel iránt érdeklődő hallgatók számára. A Reed Business School a világ legszebb oktatási helyszínei közé is bekerült.

1972
1988

1988

Az alapítvány építése

​A Reed Foundation megvásárolta a Reed Group 18%-át, és a következő évben megalapította az Ethiopiaid és a Womankind Worldwide szervezeteket.

1995

Online forradalom

​A Reed lett az első belvárosi toborzóügynökség az Egyesült Királyságban, amelyik megjelent az interneten. A reed.co.uk az Egyesült Királyság első számú állásportálja, és Európa egyik legnagyobb munkaügyi hirdetőfelületévé is vált, amelyet az Egyesült Királyság 100 legjobb toborzóügynökségének 85%-a használ.

1995
1996

1996

Reed Learning

​1996-ban a Reed Learning az Egyesült Királyság egyik vezető üzleti oktatási szolgáltatója lett. Ez volt az első zöld kurzusokat indító szolgáltató, amelyik a Google kizárólagos képzési partnere lett és számos képzési díjat nyert Angliában. Napjainkban a Reed.co.uk több ezer online kurzusnak ad otthont.

1998

Jólét a munkához

​Az 1998-ban alapított Reed in Partnership volt az egyik első foglalkoztatást támogató szolgáltató az Egyesült Királyságban, egyetlen irodával Hackney-ben. Ma a Reed in Partnership az Egyesült Királyság egész területén kínál szolgáltatásokat, kiteljesítve ezzel küldetését: pozitívan alakítani át az emberek életét és a közösségeket.

1998
2007

2007

A Big Give

​A Big Give egy non-profit platform kiegészítő támogatásokhoz, amely lehetővé teszi a jótékonysági szervezetek számára a támogatók adományainak megduplázását. 2007-es indulása óta a kiegészítő támogatások erejét kihasználva több mint 156 millió fontot gyűjtött össze több ezer nagy célra. ​

2008

A Reed globálissá válása

​2008-ban a Reed szerves növekedése szükségessé tette, hogy globálissá tegyük családi értékeinket. Először nyitottunk nemzetközi Reed-irodákat Törökországban, Máltán, Magyarországon és Dél-Koreában.

2008
2020

2020

60 év, és még nincs vége

​2020 májusában a Reed 60 éves lett. 60 év van mögöttünk és még sok van hátra – továbbra is a legjobb toborzási megoldásokkal és átfogó ágazati ismeretekkel mutatjuk az irányt. Az elmúlt hét évtizedben a Reed organikusan nőtte ki magát a világ egyik legnagyobb toborzóközpontjává, a több mint 3400 társtagból hihetetlenül erős csapatot épített világszerte.

2021

Reed Franchise-partnerség

​Ebben az évben elindítottuk legújabb vállalkozásunkat. A Reed Franchise Partnerships célja a tudás és a tapasztalatok további partnerekkel való megosztása. Tapasztalt tagjaink segítségével új nemzetközi partnereink is elindulhatnak saját toborzási útjukon, ami reményeink szerint legalább olyan hosszú és gyümölcsöző lesz, mint a Reedé.

2021