Kapcsolódás......

Támogatás

Segítség és tanácsadás

Technikai problémák

Ha segítségre és tanácsra van szüksége a honlap használata közben, vagy netán nehézségei támadtak, beleértve a bejelentkezést, e-mailek fogadását és az oldal megtekintését, kérjük, értesítsen minket. Szintén örömmel hallanánk az oldallal kapcsolatos visszajelzéseit és megjegyzéseit, csakúgy, mint az esetleges javaslatait.  
Kérjük, küldjön e-mailt ide: reedglobal.helpdesk@reedglobal.com


Internetes technológiák használata

Lehetséges, hogy internetes böngészője beállításainak módosítása segít az oldal használatában. Böngészőjében megváltoztathatja az opciókat, hogy beállítsa a szövegméretet, a szöveg színét, illetve a háttér színét. Ha az Internet Explorer legújabb verzióját használja, képes lesz felülírni ennek és sok más honlapnak a színösszeállítását.


Űrlapok kitöltése

Online űrlapok kitöltésénél a következőket javasoljuk:
Gondosan olvassa el az egész űrlapot, mielőtt nekiállna kitölteni     
Ha a JAWS képernyőolvasó 3.3-as, vagy afölötti verzióját használja, érdemes kikapcsolnia a Virtual PC Cursort az űrlap kitöltése közben
Ha már kitöltötte az űrlapot, kapcsolja vissza a Virtual PC Cursort, ellenőrizze az adatokat, majd küldje el
A böngésző beállításainak megváltoztatása

Az Internet Explorer beállításához hagyja figyelmen kívül a weboldalakon használt színeket és betűtípusokat, menjen először az "Eszközök" menübe és válassza ki az "Internet beállításokat". Aztán kattintson az "Elérhetőség" gombra, majd klikkeljen a "színek figyelmen kívül hagyása", "betűtípusok figyelmen kívül hagyása" és a "betűméret figyelmen kívül hagyása" lehetőségekre. Végül klikkeljen az OK-ra a beállítások alkalmazásához.

A szövegméret változtatásához menjen a "Megjelenítés – betűméret" menüpontba és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb beállítást (legnagyobb, nagyobb, közepes, kisebb, legkisebb).

Szintén hasznosnak bizonyulhat a gépén használatos szín alapbeállítások megváltoztatása. Ennek módja eltér a különböző Windows változatok és más operációs rendszerek esetében. Ezért tanácsos a számítógép Súgóját használni az ezzel kapcsolatos segítségekhez.

További információ elérhető az AbilityNet 'My computer my way' weboldaláról - lásd www.abilitynet.org.uk/myway.