Kapcsolódás......

Támogatás

Segítség és tanácsadás

Technikai problémák

Ha segítségre és tanácsra van szüksége a honlap használata közben, vagy netán nehézségei támadtak, beleértve a bejelentkezést, e-mailek fogadását és az oldal megtekintését, kérjük, értesítsen minket. Szintén örömmel hallanánk az oldallal kapcsolatos visszajelzéseit és megjegyzéseit, csakúgy, mint az esetleges javaslatait.  

Kérjük, töltse ki kérdőívünket, mely itt található.


Internetes technológiák használata

Lehetséges, hogy internetes böngészője beállításainak módosítása segít az oldal használatában. Böngészőjében megváltoztathatja az opciókat, hogy beállítsa a szövegméretet, a szöveg színét, illetve a háttér színét. Ha az Internet Explorer legújabb verzióját használja, képes lesz felülírni ennek és sok más honlapnak a színösszeállítását.


Űrlapok kitöltése

Online űrlapok kitöltésénél a következőket javasoljuk:
Gondosan olvassa el az egész űrlapot, mielőtt nekiállna kitölteni     
Ha a JAWS képernyőolvasó 3.3-as, vagy afölötti verzióját használja, érdemes kikapcsolnia a Virtual PC Cursort az űrlap kitöltése közben
Ha már kitöltötte az űrlapot, kapcsolja vissza a Virtual PC Cursort, ellenőrizze az adatokat, majd küldje el
A böngésző beállításainak megváltoztatása

Az Internet Explorer beállításához hagyja figyelmen kívül a weboldalakon használt színeket és betűtípusokat, menjen először az "Eszközök" menübe és válassza ki az "Internet beállításokat". Aztán kattintson az "Elérhetőség" gombra, majd klikkeljen a "színek figyelmen kívül hagyása", "betűtípusok figyelmen kívül hagyása" és a "betűméret figyelmen kívül hagyása" lehetőségekre. Végül klikkeljen az OK-ra a beállítások alkalmazásához.

A szövegméret változtatásához menjen a "Megjelenítés – betűméret" menüpontba és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb beállítást (legnagyobb, nagyobb, közepes, kisebb, legkisebb).

Szintén hasznosnak bizonyulhat a gépén használatos szín alapbeállítások megváltoztatása. Ennek módja eltér a különböző Windows változatok és más operációs rendszerek esetében. Ezért tanácsos a számítógép Súgóját használni az ezzel kapcsolatos segítségekhez.

További információ elérhető az AbilityNet 'My computer my way' weboldaláról - lásd www.abilitynet.org.uk/myway.