Kapcsolódás......

Munkaerő-közvetítés

A megfelelő szolgáltatás bármely területen

Mi tudjuk, hogy milyen keresési módszerre van szüksége, amikor új munkavállalót keres. Egyedi és igényekre szabott toborzási és kiválasztási megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára, legyen az egy speciális hátteret igénylő pozíció vagy volumen keresés.

Divíziókra osztva, szakterületekre specializáltan keressük a jelölteket, így minden egyes keresésnél szektor-specifikus tanácsadónk és researcher kollégáink dolgoznak. A csapatok az ágazati specializáció miatt szakértői lesznek egy-egy területnek, melyről teljeskörű piaci információval, jelölt adatbázissal és kapcsolati hálóval rendelkeznek.

Leginkább pályakezdő, specialista és középvezetői pozíciókban van tapasztalatunk az alábbi szakterületen: adminisztráció és vevőszolgálat, beszerzés, logisztika és ellátási lánc, IT/ technológia, HR  és HR támogatói területek,  mérnöki, pénzügy & számvitel, illetve számos SSC specifikus pozíció.

Fizikai munkaerő-közvetítés

Tapasztalatunk van betanított, képzettséget nem igénylő és szakképzett munkavállalók toborzásában, jellemző munkakörök: targoncás, CNC, gépkezelő vagy gépbeállító, karbantartó, villanyszerelő, forrasztó és egyéb szakmunkák.

Miben vagyunk mások

Saját, belső fejlesztésű rendszerünk és adatbázisunk, a külső adatbázisok, a fejvadászat, valamint a széleskörű kapcsolati hálónk egyaránt segítenek bennünket a jelöltek megtalálásában.

Csapatunk színvonalas munkájának köszönhetően kiemelt partnerei lettünk számos magyarországi - mind budapesti, mind vidéki -  helyszínen működő magyar és nemzetközi cégnek. Sikerünk és hatékonyságunk titka a csapat lendületessége és a gyorsan változó piachoz való alkalmazkodási képességünk. Fő erősségünk, hogy ügyfeleinket nem csak megfelelő színvonalú, de megfelelő mennyiségű jelölttel tudjuk támogatni.

A hosszú távú együttműködés érdekében ügyfeleinknek folyamatos és őszinte visszajelzést adunk a piacról és az aktuális trendekről. A kiválasztás folyamatát és a közös munkát nagymértékben segíti, hogy napi szintű kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel és jelöltjeinkkel egyaránt. Mindezek birtokában bátran állítjuk, hogy bármilyen pozíciót be tudunk tölteni szakterületeinken belül.

Vállalatunk egyedi ügyféligényekhez alkalmazkodva, sikerdíjas, rugalmas fizetési konstrukciót kínál, és minden egyes sikeres közvetítés esetében garanciát vállalunk kihelyezett jelöltjeinkre. 

További részletek egyeztetése érdekében forduljon irodánkhoz bizalommal.