Kapcsolódás......

Informatika Toborzás

A REED IT keresésekkel foglalkozó specialista divíziója 2008 óta sikeresen működik.  Folyamatosan és dinamikusan növekvő szektor-specialista csapatunk a junior szinttől egészen a vezetői pozíciókig nyújt szolgáltatásokat, főként határozatlan idejű pozíciókba.

Széleskörű ügyfélportfóliónknak köszönhetően az alábbi iparágakra nyújtunk támogatást:

  • Autóipar
  • Bank/Biztosítás
  • Biztonságtechnika
  • IT Tanácsadás
  • Szoftverfejlesztés
  • Telekommunikáció


Széleskörű és átfogó tudásunkat nemcsak nemzetközi környezetben, multinacionális cégek világában kamatoztatjuk, de örömmel toborzunk kis és közepes méretű nemzetközi, valamint magyar, illetve start-up vállalatok részére is. Emellett sikeresen támogatunk SSC, outsourcing területen tevékenykedő vállalatokat IT-s jelöltek keresésében.

Hozzáértő és IT területre szakosodott csapatunk hagyományos, valamint innovatív megoldásokat is használ annak érdekében, hogy megtalálja az ügyfél számára a legideálisabb profilt. Saját, belső fejlesztésű rendszerünk és adatbázisunk, a külső adatbázisok, a fejvadászat, valamint a széleskörű kapcsolati hálónk egyaránt segítenek bennünket a jelöltek megtalálásában. A REED Technology csapata az elmúlt években háromszáznál is több  jelöltnek segített egy új munkahely feltérképezésében és megtalálásában.

Vállalatunk egyedi ügyféligényekhez alkalmazkodva rugalmas fizetési konstrukciót kínál, és minden egyes sikeres közvetítés esetében garanciát vállalunk kihelyezett jelöltjeinkre. 

Amennyiben további kérdése vagy kérése merülne fel kérem keressen minket bizalommal.