Kapcsolódás......

Üzleti támogatás Toborzás

A Reed Többnyelvű megosztott szolgáltatások üzletága a magyarországi szolgáltató központok (SSC-k) és outsourcing centerek (Business Process Outsourcing; BPO) kiválasztási folyamatát hivatott  támogatni.  Az üzletág három fő területen segíti multinacionális SSC és BPO partnereit: Accountancy & Finance (pénzügy és számvitel, Business Support (üzleti támogatói funkciók) és Procurement & Supply Chain (beszerzés és ellátási lánchoz kapcsolódó területek). 

A Reed MSS üzletágában tevékenykedő tanácsadóink és kutató (researcher) munkatársaink az elmúlt évben több mint háromszáz jelöltnek segítettek egy jobb munkahely megtalálásában.  Emellett az évek során hatalmas, SSC specifikus adatbázist építettünk ki, melynek segítségével hatékonyan és kiemelt gyorsasággal tudunk partnereinknek releváns jelöltprofilokat bemutatni.

Csapatunk színvonalas munkájának köszönhetően kiemelt partnerei lettünk számos magyarországi - mind budapesti, mind vidéki -  helyszínen működő szolgáltató központnak és outsourcing centernek. Sikerünk és hatékonyságunk titka a csapat lendületessége és a gyorsan változó piachoz való alkalmazkodási képességünk. Fő erősségünk, hogy ügyfeleinket nem csak megfelelő színvonalú, de megfelelő mennyiségű jelölttel tudjuk támogatni. Ezen erősségek tették a Reed Többnyelvű megosztott szolgáltatások üzletágát Magyarország egyik vezető SSC recruitment szolgáltatójává.

A Üzleti támogatói terület tanácsadói nemcsak a különböző szakterületek, de egyben a szektor teljeskörű ismeretével is rendelkeznek, melyre a folyamatos piaci tájékozódással, az ügyfelekkel való kapcsolattartással,  és a jelöltek széles körének  megszólításával tettek szert.   

A leggyakoribb Üzleti támogatói pozíciók, melyekben tanácsadóink segítségét kérhetik: adminisztráció, asszisztencia, call center munkatárs, HR, HR adminisztráció, informatikai támogatás (IT Help Desk).

További szektor- vagy területspecifikus információért keresse szakértő specialista tanácsadóinkat!