Kapcsolódás......

Pénzügy és Számvitel Toborzás

A Reed Multilingual Shared Services (MSS) üzletága a magyarországi szolgáltató központok (SSC-k) és outsourcing centerek (Business Process Outsourcing; BPO) kiválasztási folyamatát hivatott  támogatni.  Az üzletágban három  fő területen segítjük multinacionális SSC és BPO partnereinket: Accountancy & Finance (könyvelés és pénzügy), Business Support (üzleti támogatói funkciók) és Procurement & Supply Chain (beszerzés és ellátási lánchoz kapcsolódó területek). 
 
A Reed MSS üzletágában tevékenykedő tanácsadóink és kutató (researcher) munkatársaink az elmúlt évben több, mint háromszáz jelöltnek segítettek egy jobb munkahely megtalálásában.  Emellett az évek során hatalmas, SSC specifikus adatbázist építettünk ki, melynek segítségével hatékonyan és kiemelt gyorsasággal tudunk partnereiknek releváns jelöltprofilokat bemutatni. 


Csapatunk színvonalas munkájának köszönhetően kiemelt partnerei lettünk számos magyarországi - mind budapesti, mind vidéki -  lokációban működő szolgáltató központnak és outsourcing centernek. Sikerünk és hatékonyságunk titka a csapat lendületessége és a gyorsan változó piachoz való alkalmazkodási képességünk. Fő erősségünk, hogy ügyfeleinket nem csak megfelelő színvonalú, de megfelelő mennyiségű jelölttel tudjuk támogatni. Ezen erősségek tették a Reed Multilingual Shared Services üzletágát Magyarország egyik vezető, SSC recruitment szolgáltatójává. 


Az Accountancy & Finance területen működő tanácsadóink nemcsak a különböző szakterületek, de egyben a szektor teljeskörű ismeretével is rendelkeznek, melyre a folyamatos piaci tájékozódással, az ügyfelekkel való kapcsolattartással,  és a jelöltek széles körének  megszólításával, tettek szert.   


A leggyakoribb számviteli és pénzügyi területek és pozíciók, melyekben tanácsadóink segítségét kérheti: teljeskörű könyvelés, számlakönyvelés, számviteli vagy pénzügyi asszisztencia, controlling, reporting, elemzés, adózás, könyvvizsgálat, bérszámfejtés.  
További szektor- vagy területspecifikus információért, keresse szakértő specialista tanácsadóinkat!