A Reed Group

Az 1960-as évek elején a Reed úttörő szerepet játszott a szakembertoborzásban az Egyesült Királyságban. Hét évtizeddel később a világ legnagyobb családi toborzócégévé váltunk, irodáink megtalálhatók szerte az Egyesült Királyságban, Európában, a Közel-Keleten és Kelet-Ázsiában is.

20 szakterületen van hozzáférésünk a legnagyobb nemzetközi jelöltadatbázisokhoz és szakértelemhez a világon, és fontosnak tartjuk, hogy az emberek álljanak minden tevékenységünk középpontjában, mert csak így teljesíthetjük célunkat: az életminőség javítása munkával.

Blank
Image 2021 12 14 T12 59 15

A világ legnagyobb családi toborzócége és a szakembertoborzási szolgáltatások úttörője. 30 000-nél is több szervezettel dolgozunk együtt az Egyesült Királyságban, ahol 20 ágazatban segítünk betölteni az ideiglenes, állandó és időszakos pozíciókat.

Tudj meg többet
Image 2021 12 14 T12 59 15

Ha a munkavállalók szűréséről van szó, mi gondoskodhatunk a foglalkoztatási háttérellenőrzésekről. A Reed Screening a széles körű tapasztalatait átfogó ellenőrzésekkel ötvözi. A szolgáltatás a hét minden napján 24 órában elérhető, és a gyors visszakövetési szolgáltatás révén a Reed Screening napok helyett akár már órák alatt is eredménnyel szolgálhat – így Ön gyorsan meghozhatja a megfelelő döntéseket.

Tudj meg többet
Image 2021 12 14 T12 59 15

Az 1972-ben alapított Reed Business School a szakképzés kiválósági központja az Egyesült Királyságban, sikeresség messze meghaladja az országos átlagot. Pénzügyi és számviteli területekre szakosodtunk, és arra összpontosítunk, hogy diákjainkat ne csak a szakképesítés eléréséhez szükséges képességekkel és ismeretekkel ruházzuk fel, de egyedülálló és kényelmes tanulási környezetet is teremtsünk számukra.

Tudj meg többet
Image 2021 12 14 T12 59 15

A Reed Foundation egy a Reed alapítója, Sir Alec Reed által 1972-ben létrehozott jótékonysági szervezet. Az alapítvány az elmúlt 10 évben több mint 9,5 millió fontot adományozott különböző ágazatok jótékonysági szervezeteinek, beleértve a környezetvédelmi és társadalmi mobilitási szervezeteket is az Egyesült Királyságban. Célja, hogy visszaadjon azoknak a közösségeknek, ahol dolgozunk, és vállalatként és tagjai révén is ösztönözze a jótékonysági adakozás hagyományát.

Tudj meg többet
Blank

2021-ben vezettük be a Reed Franchise-partnerségeket, ami egy izgalmas lehetőség a Reed-család nemzetközi franchise-ügyfelekkel való bővítésére. Miután sokéves munkával, a toborzási szakértők nemzetközi közösségeként megalapoztuk szervezetünket, szeretnénk másoknak segíteni, hogy a sikerességet segítő infrastruktúránk, eszközeink és erőforrásaink révén a Reed nevet saját vállalkozásuk építésére használják.

Tudj meg többet
Blank

A Reed.co.uk az Egyesült Királyság egyik vezető karrierpiactere, amely az embereket online kapcsolja össze a karrierlehetőségek világával. A munkahelyek mellett a Reed.co.uk tanfolyamokat és karriertanácsadást is kínál. A toborzók és munkaadók számára álláshirdetési lehetőséget, több mint 12 millió jelöltet tartalmazó önéletrajz-adatbázist, valamint toborzói tanácsadást és híreket is biztosít.

Tudj meg többet

A Reed története

Generic testimonial 2

Estók Szabolcs

​​Lenyűgöző, professzionális hozzáértés, folyamatos támogatás a kiválasztási folyamat elejétől a végéig.

Generic testimonial 2
Generic testimonial 1

Generic testimonial 1

Mustafa Gina

​A Reed kivételesen profi módon kezeli az üzleti vállalkozásomat. Kedvesen, gyorsan, pontosan és minden helyzetben segítenek.

Zsuzsi Perényi

HR Business Partner and Recruiter

​“I consider our cooperation to be good. Since we’ve been on a contract, you’ve helped find 4 new colleagues. With this, you are the agency that gets the most placements. I always get fast feedback we keep getting good profiles from the right candidates.”​

Zsuzsi Perényi
Estók Szabolcs

Estók Szabolcs

Engineering Program Manager

​Lenyűgöző, professzionális hozzáértés, folyamatos támogatás a kiválasztási folyamat elejétől a végéig.

Matyus Kriszta

HR Operation Expert

​Bátran ajánlom mindenkinek a Reed-et. Itt nem csupán a szakmai hátterének, hanem a személyiségének megfelelő lehetőségekre pályáztatják.

Matyus Kriszta
Szilvia Bosnyák

Szilvia Bosnyák

HR Subject Matter Expert

Minden álláskeresőnek bátran ajánlom a Reed-et, lenyűgözött a szolgáltatás amit nyújtottak számomra.

Mustafa Gina

Recruiter – EMEA Business Service Center

A Reed kivételesen profi módon kezeli az üzleti vállalkozásomat. Kedvesen, gyorsan, pontosan és minden helyzetben segítenek.

Mustafa Gina
Csabai Beatrix

Csabai Beatrix

Human Resources Manager

2012 óta partnerünk a Reed. Kiemelkedőek a kapcsolattartásban és a jelöltekkel szemben támasztott követelmények megértésében.

Zaharia Gabriella

Head HR Hungary GDC

​Évek óta dolgozunk a Reed-del. Piaci ismeretük és megbízhatóságuk tette őket kiemelt toborzási partnerünkké.

Zaharia Gabriella
1960

1960

Szerény kezdetek

​A Reedet 1960. május 7-én alapították az első irodával a Kingsley Roadon (Hounslow, Nyugat-London). Az 1960-as évek első felében a REED úttörő szerepet játszott a szakembertoborzási szolgáltatások kialakításában; ez alapvetően változtatta meg az Egyesült Királyság toborzási piacát.

1972

Bővülés oktatással

​Sir Alec Reed egy Cotswolds-kastélyban megalapította a Reed Business Schoolt, ami oktatási központ volt a REED-társtagoknak, de egyben lakossági tanfolyamokat is indított a számvitel iránt érdeklődő hallgatók számára. A Reed Business School a világ legszebb oktatási helyszínei közé is bekerült.

1972
1988

1988

Az alapítvány építése

​A Reed Foundation megvásárolta a Reed Group 18%-át, és a következő évben megalapította az Ethiopiaid és a Womankind Worldwide szervezeteket.

1995

Online forradalom

​A Reed lett az első belvárosi toborzóügynökség az Egyesült Királyságban, amelyik megjelent az interneten. A reed.co.uk az Egyesült Királyság első számú állásportálja, és Európa egyik legnagyobb munkaügyi hirdetőfelületévé is vált, amelyet az Egyesült Királyság 100 legjobb toborzóügynökségének 85%-a használ.

1995
1996

1996

Reed Learning

​1996-ban a Reed Learning az Egyesült Királyság egyik vezető üzleti oktatási szolgáltatója lett. Ez volt az első zöld kurzusokat indító szolgáltató, amelyik a Google kizárólagos képzési partnere lett és számos képzési díjat nyert Angliában. Napjainkban a Reed.co.uk több ezer online kurzusnak ad otthont.

1998

Jólét a munkához

​Az 1998-ban alapított Reed in Partnership volt az egyik első foglalkoztatást támogató szolgáltató az Egyesült Királyságban, egyetlen irodával Hackney-ben. Ma a Reed in Partnership az Egyesült Királyság egész területén kínál szolgáltatásokat, kiteljesítve ezzel küldetését: pozitívan alakítani át az emberek életét és a közösségeket.

1998
2007

2007

A Big Give

​A Big Give egy non-profit platform kiegészítő támogatásokhoz, amely lehetővé teszi a jótékonysági szervezetek számára a támogatók adományainak megduplázását. 2007-es indulása óta a kiegészítő támogatások erejét kihasználva több mint 156 millió fontot gyűjtött össze több ezer nagy célra. ​

2008

A Reed globálissá válása

​2008-ban a Reed szerves növekedése szükségessé tette, hogy globálissá tegyük családi értékeinket. Először nyitottunk nemzetközi Reed-irodákat Törökországban, Máltán, Magyarországon és Dél-Koreában.

2008
2020

2020

60 év, és még nincs vége

​2020 májusában a Reed 60 éves lett. 60 év van mögöttünk és még sok van hátra – továbbra is a legjobb toborzási megoldásokkal és átfogó ágazati ismeretekkel mutatjuk az irányt. Az elmúlt hét évtizedben a Reed organikusan nőtte ki magát a világ egyik legnagyobb toborzóközpontjává, a több mint 3400 társtagból hihetetlenül erős csapatot épített világszerte.

2021

Reed Franchise-partnerség

​Ebben az évben elindítottuk legújabb vállalkozásunkat. A Reed Franchise Partnerships célja a tudás és a tapasztalatok további partnerekkel való megosztása. Tapasztalt tagjaink segítségével új nemzetközi partnereink is elindulhatnak saját toborzási útjukon, ami reményeink szerint legalább olyan hosszú és gyümölcsöző lesz, mint a Reedé.

2021